Webbprofessorn hjälper dig hitta dina julklappar billigt

Det lönar sig att köpa sina julklappar i god tid för jul. Detta då fler och fler svenska butiker börjar fira den amerikanske shoppingdagen ”black friday”. Det finns ofta goda möjligheter att köpa elektronik och andra föremål mycket billigt under ”black friday” och internethandels motsvarighet “cyber monday”. Det är viktigt att komma ihåg att många av de absolut bästa erbjudandena som marknadsförs är lockvaror som det bara finns några få av i butiken. När dessa är sålda så finns det inga fler kvar till det priset. Detta hindrar dock inte att man kan göra många fynd under dessa dagar och att det är ett utmärkt tillfälle att klara av sitt julklappsköpande utan att det behöver spräcka budgeten helt.

Här nedanför kommer vi att titta lite närmare på en rad olika saker som ofta är billiga under ”black friday” och ”cyber monday”. Saker som ofta är mycket uppskattade julklappar.

Dataspelcsgo

Det är mycket vanligt att steam och ett flertal andra försäljare av data och tvspel erbjuder mycket bra rabattera under denna helg. En stor del av försäljningen är digital. Detta innebär att du inte får något fysisk produkt att ge bort utan att du istället får ett digital presentkort som låter en person ladda ner spelet som du har köpt åt dem. Dataspel är bra presenter till barn och unga män i alla åldrar. Det är dock bra om du har en aning om vilken typ av spel de gillar så att du köper något som de är troliga att gilla. Det finns också väldigt många flickor och kvinnor som skulle älska att få ett bra dataspel i julklapp men i detta fall är det än viktigare att du vet att de gillar dataspel och vilken typ av spel de gillar innan du köper något.

Om du vill köpa en present till något som betyder lite extra i ditt liv så är ”black friday” också ofta ett bra tillfälle att köpa en billig basstation såsom t.ex. Playstation 4.

Hemelektronik

ipadHemelektronik är också ofta billigt under ”black friday”. Många produkter i Media Markt och andra kedjors reklam är dock lockprodukter och om du vill få en chans att köpa dessa måste du komma till butiken tidigt och stå i kö innan butiken öppnar för att ha en chans att få köpa den lockvara du vill ha. Det är vanligt att varje butik bara har 50 exemplar eller mindre av dessa lockvaror. Detta kanske inte låter som så lite men 50 exemplar kan ofta sälja slut på några minuter.

Om man ser bortanför dessa lockvaror så kan man dock ofta hitta bra reor på en lång rad andra produkter som kan utgöra perfekta presenter. Detta kan inkluderar allt från bakmaskiner till elektroniska tandborstar.

Filmer och böcker

En annan typ av varor som ofta reas ut mycket billigt under dessa reor är filmer och böcker. Man kan ofta plocka upp DVD:er av relativt nya filmer för ett mycket lägre pris än normalt. Det samma är ofta sant för ett stort antal böcker även om denna rea inte är lika stor som den årliga svenska bokrean. Att plocka upp någons favoritfilm på DVD eller en bok som man vet att något vill läsa kan vara ett billigt sätt att vissa att man bryr sig och att man lyssnar på vad de säger.

Det här inlägget postades i Tips. Bokmärk permalänken.